Včlanitev in simpatiziranje

Gibanje seveda ne potrebuje članov in članarin. Dovolj so posamezniki, ki se odzivajo na dogajanje v družbi. Vsak bi moral prispevati svoj del.
Eda od nominiranih izjav za bob leta 2017 je bila, da je aktivni državljan v demokraciji ne trka na vrata, ampak po njih tolče.

Na tej povezavi lahko postanem gibator. Gibator je oseba, ki pripada gibanju in želi tudi sam premikati stvari na bolje.

---
Na spodnji povezavi je povezava za vpis podatkov za prejemanje obvestil v zvezi z delom društva in možnost včlanitve.

Letna članarina znaša 10 eur in je namenjena za kritje stroškov delovanja društva. Večino opravil sicer uspemo narediti preko sodobnih medijev, ki so brezplačni, nekaj krijejo sponzorska sredstva, vendar pa so za učinkovito delo nujno potrebna tudi finančna sredstva, čeravno samo za znamke, ozvočenje dvorane ipd.

Veseli bomo vsakega novega aktivnega člana. Prav tako bomo veseli simpatizerjev, ki bodo v svojem okolju ozaveščali prebivalce. Na istem obrazcu se lahko vpišejo tudi donatorji in prejmejo informacije o možnosti nakazila donacije.

Vpisnica je tukaj.

Transakcijski račun društva je odprt pri NKBM d.d.


IBAN SI56 0410 2000 2245 925


matična številka: 4059425000

davčna številka: 73796751

popolno ime: Društvo za trajnostni razvoj Slovenskih goric Mi za vse nas

kratko ime: Društvo Mi za vse nas

ulica: Kraigherjeva ulica 19C

naselje: Lenart v Slov. goricah

pošta: 2230 Lenart v Slov. goricah

občina: Lenart

regija: PODRAVSKA

Vaše podatke bomo uporabili samo za namen delovanja društva. Varnost prenosa podatkov zagotavlja Google (glej njihove splošne pogoje).

Ni komentarjev:

Objavite komentar